Maatwerkkeukens

Manders Keukens beschikt over een eigen werkplaats waarmee we zeker en overtuigend het onderscheid maken. Waar de keukenfabrikanten stoppen of wellicht te duur in zijn, kunnen wij het zelf maken. Manders Keukens produceert dan ook eigen keukens, met veel mogelijkheden in diverse houtsoorten, kleuren en maten en letterlijk voor elk wat wils. En, vindt u het leuk om tijdens de productie van uw eigen keuken in de werkplaats een kijkje te komen nemen om bijvoorbeeld het materiaal te keuren; u bent van harte welkom!

Voor iedere smaak een maatwerkkeuken van Manders Keukens. Zowel modern/strak als landelijk/klassiek. Bekijk hier een aantal gerealiseerde maatwerkkeukens, of kom kijken in onze showroom.

 

Totaalpakket

Ontzorgen tijdens de verbouwing middels ons totaalpakket.

Naar wens verzorgen we voor u de complete verbouwing, van A tot Z. Zeker zo prettig want wij ontzorgen daarbij volledig.

Behalve uiteraard het inmeten en de montage van de nieuwe keuken kunt u hierbij denken aan:

 • Uitvoeren van (kleine) verbouwingen
 • Sloopwerk (plus afvoeren afval)
 • Timmerwerk
 • Leidingwerk (gas, water en licht)
 • Aansluiten apparatuur
 • Stucwerk
 • Tegelzetwerk (wand en vloer)
 • Schilderwerk
 • Schoonmaak etc

Wij werken uitsluitend met zeer vakkundige monteurs die het geheel professioneel monteren en uitvoeren.

Vooraf wordt er een planning gemaakt zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Hoe werkt het?

Aan de hand van de keukentekeningen en de bijbehorende aansluittekeningen komt de monteur een opname bij u doen. Samen met u worden de wensen besproken en de situatie bekeken. Naar aanleiding hiervan wordt duidelijk welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en ontvangt u vervolgens per post of e-mail een overzichtelijke, vrijblijvende offerte.

Als we samen tot overeenstemming komen, ontvangt u een duidelijke planning van dag tot dag. U weet exact wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. De startdatum van de werkzaamheden wordt bepaald aan de hand van de montagedatum van de keuken.

 

Uw voordeel?

Voor al uw verbouwingwerkzaamheden heeft u een duidelijke planning, een team dat op elkaar is ingespeeld, dat weet wat er nodig is om tot een prachtig eindresultaat te komen en dat zorgt voor geen verrassingen achteraf!

 

Renovatie

Overweegt u om uw bestaande keuken te renoveren? De belangrijkste vraag hierbij is vaak of dit nog wel rendabel is.

Is het misschien toch niet beter om een geheel nieuwe keuken te nemen?

Met renovatie is er met beperkte kosten zeker een flinke verandering aan te brengen in de keuken, echter, als u graag zowel de apparatuur, de fronten als het werkblad wilt vervangen, dan is het misschien raadzaam om na te denken oven een geheel nieuwe keuken.

Als u de keuken wilt renoveren dan zijn er veel mogelijkheden. Wilt u alleen een apparaat vervangen of moet er een heel nieuw werkblad op? Alles is mogelijk bij Manders Keukens.

Mogelijkheden renovatie apparatuur

 • De bestaande apparaten vervangen
 • Uw kraan laten vervangen door een Quooker
 • Uw gaskookplaat laten vervangen door een inductiekookplaat
 • Uw energieverslindende koelkast vervangen door een energiezuinig model, etc.

Mogelijkheden renoveren fronten

 • Fronten over laten spuiten
 • Geheel nieuwe fronten in folie, kunststof, lak of hout
 • Nieuwe scharnieren
 • Deuren vervangen door lades
 • Nieuwe grepen, etc.

Mogelijkheden renoveren werkblad

 • Uw werkblad opnieuw schuren en/of polijsten
 • Werkblad vervangen door een kunststof-, houten-, graniet-, composiet- of keramisch werkblad, (meestal dient dan ook wel de spoelbak vervangen te worden), etc.

 

Zoals u ziet zijn er legio mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag uw wensen te verwezenlijken.

Voordelen renovatie

 • Kleine investering voor een nieuw uiterlijk
 • Leiding-, stuc- en schilderwerk kunnen vaak achterwege blijven
 • Snel te realiseren
 • (Bijna) geen rommel

Voordelen nieuwe keuken

 • Niet afhankelijk van huidige indeling
 • (Bijna) alles is mogelijk
 • Geen kleurverschillen
 • De meest recente ladegeleiders, scharnieren en apparatuur

 

Hoe werkt het?

Als u bij ons in de showroom langskomt met de maten en eventueel enkele foto’s van de huidige keuken, dan kunnen we al een vrij goed inzicht krijgen in wat de mogelijkheden zijn.

Mocht het wenselijk zijn kunnen we in dit stadium natuurlijk ook bij u ter plaatse de situatie komen opnemen.

Met deze gegevens en uw wensen gaan we voor u aan de slag en zorgen we tijdens een vervolgafspraak voor een goede, realistische 3D-impressie met bijpassende offerte.

Wordt het dan concreet dan komen we bij u langs om alles exact in te meten en maken we samen een planning voor de uit te voeren werkzaamheden.

Bart Sengers uit Uden schrijft over Manders Keukens;

"Geweldig familiebedrijf: no-nonsense, eerlijk en echte vakmensen. Blij dat er tegenwoordig nog van dit soort bedrijven bestaan!"

Familie Roeffen schrijft over Manders Keukens

"Wij hebben al voor de 3e keer een keuken bij de firma Manders gekocht en zijn wederom zeer tevreden hoe het is verlopen. Deskundig advies in de showroom, tijdige levering volgens afspraak en correct en deskundig geinstalleerd door ervaren en nette monteurs. Wij zijn weer zeer blij met het geheel en hopen nog vele jaren te kunnen genieten van deze mooie keuken!"

Helga Janssen schrijft over Manders Keukens

"Droom die werkelijkheid geworden is door het inlevingsvermogen van Joost Manders! En dat alles binnen budget! Zie foto's en ga eens kijken en praten. Er is meer mogelijk dan je denkt!"

Juliette schrijft over Manders Keukens

"Na lang zoeken om voor ons de juiste keuken te vinden kwamen wij via via terecht bij Manders Keukens in Schaijk. De ruimte waarin onze nieuwe keuken moest komen was niet de gemakkelijkste, 3 x 6 meter, een groot raam en 5 deuren! Maar inmiddels is de keuken geplaatst en is onze verbouwing afgerond. Het is een hele klus geweest maar elke dag genieten wij van onze nieuwe keuken hoe mooi deze is en...

Marie-Noelle van Dieten - Brands schrijft over Manders Keukens

"Mooie keuken uitgekozen in de grote winkel met genoeg showroommodellen. Goed onderhandeld en nu aardige sympathieke monteurs bezig om onze mooie keuken te plaatsen. Alles in orde! De betrokkenheid van Joost (Manders) waarderen wij ook. Nog even de puntjes op de i en dan kunnen wij genieten van en blij zijn met onze nieuwe keuken."

Meggie van der Ven schrijft over Manders Keukens;

"We hebben een prachtige keuken gekocht bij Manders Keukens. Het is een plaatje geworden! Goede monteurs waar we heel tevreden over zijn en natuurlijk Harm, die onze wensen heeft gehoord en een geweldige keuken heeft ontworpen!"

Pieter schrijft over Manders Keukens

"Super blij zijn wij met onze nieuwe keuken die wij bij Manders Keukens in Schaijk hebben gekocht. Goed advies, mooie sfeer in de showroom en geen opdringerig gevoel. De monteurs hebben topwerk geleverd, dat moet ook gezegd worden, al kies je nog zo’n mooie keuken maar hij moet ook nog vakkundig geplaatst worden en dat is prima gelukt, chapeau! Manders Keukens is een...