Disclaimer

Manders Keukens besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle informatie die we publiceren op onze website. Hoewel we grote zorg besteden aan de informatie op onze website, kan het onverhoopt voorkomen dat u onjuistheden aantreft. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid.


Copyright

De teksten en afbeeldingen op deze site zijn onderworpen aan een copyright en de bescherming van het intellectuele eigendom. Deze objecten mogen niet voor verspreiding worden gekopieerd, ze mogen niet worden gewijzigd noch op een andere website worden geplaatst of in gelijk welke andere vorm worden gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Manders Keukens. 


Privacy Verklaring

Manders Keukens, gevestigd aan Hoekstraat 8 te Schaijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.manderskeukens.nl
adres: Hoekstraat 8 
plaats: Schaijk 
tel.: 0486-461200

Joost Manders is de Functionaris Gegevensbescherming van Manders Keukens Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Manders Keukens verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Woonplaats
- Bankrekeningnummer
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Gegevens over uw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Manders Keukens verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw opdracht en betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Manders Keukens bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. 

Geautomatiseerde besluitvorming
Manders Keukens neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Manders Keukens) tussen zit.

Delen van persoonsgegevens met derden
Manders Keukens deelt de persoonsgegevens in beperkte mate met derden als dit noodzakelijk is voor de dienstverlening.

Manders Keukens verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Manders Keukens blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Manders Keukens gebruikt alleen technische en functionele cookies. Deze maken geen inbreuk op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Manders Keukens en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Manders Keukens wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Manders Keukens neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bart Sengers uit Uden schrijft over Manders Keukens;

"Geweldig familiebedrijf: no-nonsense, eerlijk en echte vakmensen. Blij dat er tegenwoordig nog van dit soort bedrijven bestaan!"

Familie Roeffen schrijft over Manders Keukens

"Wij hebben al voor de 3e keer een keuken bij de firma Manders gekocht en zijn wederom zeer tevreden hoe het is verlopen. Deskundig advies in de showroom, tijdige levering volgens afspraak en correct en deskundig geinstalleerd door ervaren en nette monteurs. Wij zijn weer zeer blij met het geheel en hopen nog vele jaren te kunnen genieten van deze mooie keuken!"

Helga Janssen schrijft over Manders Keukens

"Droom die werkelijkheid geworden is door het inlevingsvermogen van Joost Manders! En dat alles binnen budget! Zie foto's en ga eens kijken en praten. Er is meer mogelijk dan je denkt!"

Juliette schrijft over Manders Keukens

"Na lang zoeken om voor ons de juiste keuken te vinden kwamen wij via via terecht bij Manders Keukens in Schaijk. De ruimte waarin onze nieuwe keuken moest komen was niet de gemakkelijkste, 3 x 6 meter, een groot raam en 5 deuren! Maar inmiddels is de keuken geplaatst en is onze verbouwing afgerond. Het is een hele klus geweest maar elke dag genieten wij van onze nieuwe keuken hoe mooi deze is en...

Marie-Noelle van Dieten - Brands schrijft over Manders Keukens

"Mooie keuken uitgekozen in de grote winkel met genoeg showroommodellen. Goed onderhandeld en nu aardige sympathieke monteurs bezig om onze mooie keuken te plaatsen. Alles in orde! De betrokkenheid van Joost (Manders) waarderen wij ook. Nog even de puntjes op de i en dan kunnen wij genieten van en blij zijn met onze nieuwe keuken."

Meggie van der Ven schrijft over Manders Keukens;

"We hebben een prachtige keuken gekocht bij Manders Keukens. Het is een plaatje geworden! Goede monteurs waar we heel tevreden over zijn en natuurlijk Harm, die onze wensen heeft gehoord en een geweldige keuken heeft ontworpen!"

Pieter schrijft over Manders Keukens

"Super blij zijn wij met onze nieuwe keuken die wij bij Manders Keukens in Schaijk hebben gekocht. Goed advies, mooie sfeer in de showroom en geen opdringerig gevoel. De monteurs hebben topwerk geleverd, dat moet ook gezegd worden, al kies je nog zo’n mooie keuken maar hij moet ook nog vakkundig geplaatst worden en dat is prima gelukt, chapeau! Manders Keukens is een...
schaijk logo