Manders Keukens is al vanaf 1976 een hecht familiebedrijf met een enthousiast verkoopteam en vakkundige monteurs. Wij leveren zowel Duitse kwaliteitskeukens als eigen maatwerkkeukens.

Onze showroom in Schaijk heeft ruim 40 vaste keukenopstellingen en daar waar de keukenfabriek stopt, gaan wij door.

Niet voor niets is onze slogan ‘Maar dan anders’; in onze werkplaats kunnen wij letterlijk alles maken en aanpassen precies aan uw specifieke wensen. Maatwerk dus. Net even niet het ‘gewone’ maar juist dat onderscheidende, dat net even anders. Dát zijn de keukens van Manders.

 

Geheel zoals u mag verwachten staan objectief advies, de beste kwaliteit en topservice bij ons hoog in het vaandel. Het zijn dan ook al vier decennia lang de bewezen kernwaardes van Manders Keukens.

Daarnaast zijn wij van mening dat de aanschaf van een nieuwe keuken een heus feest moet zijn; een geweldig samenspel tussen uw wensen en ons vakmanschap.

Samen aan tafel gaan zitten om vervolgens via de eerste grove schetsen uit te komen bij een gefinetuned eindontwerp; het maakt elke nieuwe keuken voor ons weer tot een uitdaging om u er tot in lengte van jaren optimaal van te kunnen laten genieten!

 

Werkplaats voor maatwerk

Manders Keukens beschikt over een eigen werkplaats waarmee we zeker en overtuigend het onderscheid maken. Waar de keukenfabrikanten stoppen of wellicht te duur in zijn, kunnen wij het zelf maken.

Manders Keukens produceert dan ook eigen keukens, met veel mogelijkheden in diverse houtsoorten, kleuren en maten en letterlijk voor elk wat wils.

En, vindt u het leuk om tijdens de productie van uw eigen keuken in de werkplaats een kijkje te komen nemen om bijvoorbeeld het materiaal te keuren; u bent van harte welkom!

Voor iedere smaak een maatwerkkeuken van Manders Keukens. Zowel modern/strak als landelijk/klassiek. Bekijk hieronder een aantal gerealiseerde maatwerkkeukens, of kom kijken in onze showroom.

MODERNE/STRAKKE MAATWERKKEUKENS

LANDELIJKE/KLASSIEKE MAATWERKKEUKENS

 

Showroom

In onze showroom van 1.400 m² staan de keukens ruim opgebouwd in verschillende stijlen; van strak modern met kook- en spoeleilanden tot nostalgisch, klassiek en rustiek.

Er zijn sferen gecreëerd hoe het huis ingedeeld kan worden met woonelementen en schuifwanden. Er is zelfs gedacht aan een Laundry waarin de wasmachine en droger op hoogte zijn ingebouwd met werk- en bergruimtes voor schoenen, strijkplank, wasgoed etc.

Door de ruime opstellingen en diverse mogelijkheden krijgt u een goede indruk hoe uw toekomstige keuken er uit kan komen te zien. Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde showroom, het is zeker de moeite waard en wij ontvangen u graag tijdens onze openingstijden of op afspraak.
 

Werkwijze

Verkennend gesprek

We maken graag een afspraak met u in onze showroom waar u rustig een rondje kunt maken om mogelijk nieuwe inspiratie op te doen. Onder het genot van een goede kop koffie of thee bespreken we dan uw eigen wensen en ideeën; u bent misschien wel een heel fanatieke hobbykok(kin) en wilt graag specifieke apparatuur in uw nieuwe keuken en het is misschien zelfs wel belangrijk voor hoeveel mensen er dagelijks wordt gekookt.

Vervolgens maakt onze adviseur een eerste schets, een eerste impressie. Hier begint eigenlijk al het genieten van uw nieuwe keuken. Samen nemen we de indeling door, de apparaten worden uitgelegd, de keuze van het werkblad en de verdere afwerkingen en kleuren worden bepaald. In de loop van de week wordt aan de hand van een goede, realistische 3D-impressie, de offerte uitgewerkt waarop een tweede afspraak volgt.

Helderheid verkrijgen bij het 2e gesprek

Tijdens het tweede gesprek wordt de keuken uiteraard weer volledig doorgesproken, de puntjes worden nog eens op de ‘i’ gezet en u ontvangt een eerlijke en heldere offerte. Na overeenstemming worden de werkzaamheden in gang gezet, u krijgt uw toekomstige keuken als ingelijste 3D-impressie mee naar huis en bij u ter plaatse worden de maten nog exact ingemeten en alles wordt goed doorgenomen met onze monteurs. En zeker zo prettig: uw verkoopadviseur blijft uw eigen aanspreekpunt.

 

Bart Sengers uit Uden schrijft over Manders Keukens;

"Geweldig familiebedrijf: no-nonsense, eerlijk en echte vakmensen. Blij dat er tegenwoordig nog van dit soort bedrijven bestaan!"

Familie Roeffen schrijft over Manders Keukens

"Wij hebben al voor de 3e keer een keuken bij de firma Manders gekocht en zijn wederom zeer tevreden hoe het is verlopen. Deskundig advies in de showroom, tijdige levering volgens afspraak en correct en deskundig geinstalleerd door ervaren en nette monteurs. Wij zijn weer zeer blij met het geheel en hopen nog vele jaren te kunnen genieten van deze mooie keuken!"

Helga Janssen schrijft over Manders Keukens

"Droom die werkelijkheid geworden is door het inlevingsvermogen van Joost Manders! En dat alles binnen budget! Zie foto's en ga eens kijken en praten. Er is meer mogelijk dan je denkt!"

Juliette schrijft over Manders Keukens

"Na lang zoeken om voor ons de juiste keuken te vinden kwamen wij via via terecht bij Manders Keukens in Schaijk. De ruimte waarin onze nieuwe keuken moest komen was niet de gemakkelijkste, 3 x 6 meter, een groot raam en 5 deuren! Maar inmiddels is de keuken geplaatst en is onze verbouwing afgerond. Het is een hele klus geweest maar elke dag genieten wij van onze nieuwe keuken hoe mooi deze is en...

Marie-Noelle van Dieten - Brands schrijft over Manders Keukens

"Mooie keuken uitgekozen in de grote winkel met genoeg showroommodellen. Goed onderhandeld en nu aardige sympathieke monteurs bezig om onze mooie keuken te plaatsen. Alles in orde! De betrokkenheid van Joost (Manders) waarderen wij ook. Nog even de puntjes op de i en dan kunnen wij genieten van en blij zijn met onze nieuwe keuken."

Meggie van der Ven schrijft over Manders Keukens;

"We hebben een prachtige keuken gekocht bij Manders Keukens. Het is een plaatje geworden! Goede monteurs waar we heel tevreden over zijn en natuurlijk Harm, die onze wensen heeft gehoord en een geweldige keuken heeft ontworpen!"

Pieter schrijft over Manders Keukens

"Super blij zijn wij met onze nieuwe keuken die wij bij Manders Keukens in Schaijk hebben gekocht. Goed advies, mooie sfeer in de showroom en geen opdringerig gevoel. De monteurs hebben topwerk geleverd, dat moet ook gezegd worden, al kies je nog zo’n mooie keuken maar hij moet ook nog vakkundig geplaatst worden en dat is prima gelukt, chapeau! Manders Keukens is een...