Manders Keukens is al vanaf 1976 een hecht familiebedrijf met een enthousiast verkoopteam en vakkundige monteurs. Wij leveren zowel Duitse kwaliteitskeukens als eigen maatwerkkeukens.

Onze showroom in Schaijk heeft ruim 40 vaste keukenopstellingen en daar waar de keukenfabriek stopt, gaan wij door.

Niet voor niets is onze slogan ‘Maar dan anders’; in onze werkplaats kunnen wij letterlijk alles maken en aanpassen precies aan uw specifieke wensen. Maatwerk dus. Net even niet het ‘gewone’ maar juist dat onderscheidende, dat net even anders. Dát zijn de keukens van Manders.

 

Geheel zoals u mag verwachten staan objectief advies, de beste kwaliteit en topservice bij ons hoog in het vaandel. Het zijn dan ook al vier decennia lang de bewezen kernwaardes van Manders Keukens.

Daarnaast zijn wij van mening dat de aanschaf van een nieuwe keuken een heus feest moet zijn; een geweldig samenspel tussen uw wensen en ons vakmanschap.

Samen aan tafel gaan zitten om vervolgens via de eerste grove schetsen uit te komen bij een gefinetuned eindontwerp; het maakt elke nieuwe keuken voor ons weer tot een uitdaging om u er tot in lengte van jaren optimaal van te kunnen laten genieten!

 

Werkplaats voor maatwerk

Manders Keukens beschikt over een eigen werkplaats waarmee we zeker en overtuigend het onderscheid maken. Waar de keukenfabrikanten stoppen of wellicht te duur in zijn, kunnen wij het zelf maken.

Manders Keukens produceert dan ook eigen keukens, met veel mogelijkheden in diverse houtsoorten, kleuren en maten en letterlijk voor elk wat wils.

En, vindt u het leuk om tijdens de productie van uw eigen keuken in de werkplaats een kijkje te komen nemen om bijvoorbeeld het materiaal te keuren; u bent van harte welkom!

Voor iedere smaak een maatwerkkeuken van Manders Keukens. Zowel modern/strak als landelijk/klassiek. Bekijk hieronder een aantal gerealiseerde maatwerkkeukens, of kom kijken in onze showroom.

MODERNE/STRAKKE MAATWERKKEUKENS

LANDELIJKE/KLASSIEKE MAATWERKKEUKENS

 

Showroom

In onze showroom van 1.400 m² staan de keukens ruim opgebouwd in verschillende stijlen; van strak modern met kook- en spoeleilanden tot nostalgisch, klassiek en rustiek.

Er zijn sferen gecreëerd hoe het huis ingedeeld kan worden met woonelementen en schuifwanden. Er is zelfs gedacht aan een Laundry waarin de wasmachine en droger op hoogte zijn ingebouwd met werk- en bergruimtes voor schoenen, strijkplank, wasgoed etc.

Door de ruime opstellingen en diverse mogelijkheden krijgt u een goede indruk hoe uw toekomstige keuken er uit kan komen te zien. Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde showroom, het is zeker de moeite waard en wij ontvangen u graag tijdens onze openingstijden of op afspraak.
 

Werkwijze

Verkennend gesprek

We maken graag een afspraak met u in onze showroom waar u rustig een rondje kunt maken om mogelijk nieuwe inspiratie op te doen. Onder het genot van een goede kop koffie of thee bespreken we dan uw eigen wensen en ideeën; u bent misschien wel een heel fanatieke hobbykok(kin) en wilt graag specifieke apparatuur in uw nieuwe keuken en het is misschien zelfs wel belangrijk voor hoeveel mensen er dagelijks wordt gekookt.

Vervolgens maakt onze adviseur een eerste schets, een eerste impressie. Hier begint eigenlijk al het genieten van uw nieuwe keuken. Samen nemen we de indeling door, de apparaten worden uitgelegd, de keuze van het werkblad en de verdere afwerkingen en kleuren worden bepaald. In de loop van de week wordt aan de hand van een goede, realistische 3D-impressie, de offerte uitgewerkt waarop een tweede afspraak volgt.

Helderheid verkrijgen bij het 2e gesprek

Tijdens het tweede gesprek wordt de keuken uiteraard weer volledig doorgesproken, de puntjes worden nog eens op de ‘i’ gezet en u ontvangt een eerlijke en heldere offerte. Na overeenstemming worden de werkzaamheden in gang gezet, u krijgt uw toekomstige keuken als ingelijste 3D-impressie mee naar huis en bij u ter plaatse worden de maten nog exact ingemeten en alles wordt goed doorgenomen met onze monteurs. En zeker zo prettig: uw verkoopadviseur blijft uw eigen aanspreekpunt.

 

Geert IJkhout over Manders Keukens

"Een echte aanrader! Bij binnenkomst een prachtige showroom en de keus gemaakt met de keukenverkoper. Keuken is inmiddels geplaatst, 100% naar wens! Manders, een echte aanrader voor iedereen! Je hoeft niet verder te gaan. Lees het hele verhaal van Geert

Hans Smit over Manders Keukens

"Super tevreden! Beste firma Manders, het was echt bewonderingswaardig om te zien hoe jullie mensen met hart en ziel bezig waren om de geleverde keuken het predikaat SUPER te geven en er daarmee dus ook bezig waren de naam van jullie bedrijf hoog te houden. Lees het hele verhaal van...

Raymond van Bergen over Manders Keukens

"We hebben een bijzonder goede ervaring gehad met de Keukencentrum Manders. Tijdens een gemoedelijke rondleiding zijn we goed geadviseerd en hebben we een keus kunnen maken uit het ruime assortiment. Lees het hele verhaal van Raymond

Wout over Manders Keukens

"Bij Manders een keuken gekocht, op aanraden van een goede kennis. Inmiddels is de keuken geplaatst, en ook ik zou Manders aanraden voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken! Lees het hele verhaal van Wout

Meer ervaringen via